Hogy tudnék egy videóból képeket kivágni?
Figyelt kérdés
Szóval... ha felmegyek a Youtube-ra, megnézek egy videót, PrintScreen és Paintbe beillesztem, simán elmenthetem. Viszont múltkor letöltöttem egy videót a Rapid Share-ről (mert nem volt fent youtube-on, úgyhogy így kellett megnéznem) és amikor megnyitottam, PrintScreen és Paintbe beillesztettem, és elmentettem, aztán meg újraindítottam a videót, a Paintben is beindult o___o.. És amikor a képet kivágtam (vagyis hogy az asztal meg minden ne látszódjon) akkor meg nem engedte az egész képet kivágni... Nem igazán tudom elmagyarázni... Hogy van ez? Hogy vágjak ki képeket?
Előre is nagyon köszönöm.
2011. ápr. 23. 13:52
2/2 legendavagyok01 válasza:
Ja-ja! Minden normális lejátszóban van képernyőkép készítési lehetőség. Vlc Playerben shift+s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!