Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Túl melegszik? Nem bírja a...

Túl melegszik? Nem bírja a terhelést esetleg vírus?

Figyelt kérdés

Egy ideje folyamatosan lefagy a gép, bezárok minden olyan alkalmazást mire nincs szükségem. ELindítom a játékot (cs) és ahogy csatlakozok szerverekre fagyás. Vagy pl youtube-on nézek vmi videot teljes képernyőre teszem és lefagy.

Táp lenne a hibás? mert egyszer le égett és megjavítattam, vagy esetleg a proci nem bírja már a terhelést? Virus?

Előre is kösz

2011. ápr. 22. 15:17
 1/7 anonim válasza:
Szerintem a vírussal lesz valami,nekem is volt hasonló problémám,ha van Nod32-vagy esetleg más vírusirtó,csinálj egy teljes vírusszűrést a gépen.
2011. ápr. 22. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a gép nem valami új. És 400-as táp van benne ha jól emlékszem. 5éve van meg és kb.1 éve adta be az unalmast miután sikerült "leégetni". Meg javíttattam és semmi probléma nem volt 2 hónappal ezelőttig.
2011. ápr. 22. 15:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk a vírust eleinte azért zártam ki mert mikor újra tettem a win-t 2 hete akkor is csinálta de akkor pl. úgy hogy ment messenger,egyéb driverek és futattam a játékot és lefagyott ha bezártam midnen oké volt
2011. ápr. 22. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől lehet.

A hőmérséklet ellenőrzése ingyenes, és gyorsan megvan, bár nem hinném, hogy az lenne a gond, elviekben a gépnek le kéne állnia, ha túl meleg, illetve az tartósabb terhelés után lenne, nem rögtön, amint elindítasz valamit.

Vírus az lehetséges, nézd át a géped egy vírusirtóval.

Úgy olvasom, hogy a teljes képernyős alkalmazások fagynak, ez tipikus tünete lehet egy videokártya problémának is, próbáld a drivert újratelepíteni/frissíteni.

Emellett a lefagyások gyakori oka a merevlemezhiba (sok bad sektor, rossz tápellátás), bár itt nem hiszem, hogy az lenne a hiba.

2011. ápr. 22. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:

"ahogy csatlakozok szerverekre fagyás"

"teljes képernyőre teszem és lefagy. "

ez annak a jele, hogy a videókártyád megégett, vagy elgörbült.

ne aggódj, gyakori jelenség. Új videókártya vásárlásával lehet orvosolni.

2011. ápr. 22. 15:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Hát ha egy kari megoldja a problémám akkor szerencse.. úgyis kb mostanra időzitettem az új alkatrészek vásárlását :> a procit most nézegetem de lehet kártyát kell vennem belőle. Kőszi még egyszer
2011. ápr. 22. 15:33
 7/7 VODKA0710 ***** válasza:

És ha nem használod az internetet? Akkor is történnek ilyenek? Mert nekem volt egy ősi WiFi kártyám (Valamilyen D-Link, majd megkeresem), az csinált ilyeneket. A kép kimerevedik, de nem sötétül el a képernyő. Vettem másik WiFi kártyát, azóta jó.

A Videókártya problémát én nem tartom valószínűnek, ha nem sötétül el a kép.

2011. ápr. 22. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!