Túl melegszik? Nem bírja a terhelést esetleg vírus?
Egy ideje folyamatosan lefagy a gép, bezárok minden olyan alkalmazást mire nincs szükségem. ELindítom a játékot (cs) és ahogy csatlakozok szerverekre fagyás. Vagy pl youtube-on nézek vmi videot teljes képernyőre teszem és lefagy.
Táp lenne a hibás? mert egyszer le égett és megjavítattam, vagy esetleg a proci nem bírja már a terhelést? Virus?
Előre is kösz
Ez sokmindentől lehet.
A hőmérséklet ellenőrzése ingyenes, és gyorsan megvan, bár nem hinném, hogy az lenne a gond, elviekben a gépnek le kéne állnia, ha túl meleg, illetve az tartósabb terhelés után lenne, nem rögtön, amint elindítasz valamit.
Vírus az lehetséges, nézd át a géped egy vírusirtóval.
Úgy olvasom, hogy a teljes képernyős alkalmazások fagynak, ez tipikus tünete lehet egy videokártya problémának is, próbáld a drivert újratelepíteni/frissíteni.
Emellett a lefagyások gyakori oka a merevlemezhiba (sok bad sektor, rossz tápellátás), bár itt nem hiszem, hogy az lenne a hiba.
"ahogy csatlakozok szerverekre fagyás"
"teljes képernyőre teszem és lefagy. "
ez annak a jele, hogy a videókártyád megégett, vagy elgörbült.
ne aggódj, gyakori jelenség. Új videókártya vásárlásával lehet orvosolni.
És ha nem használod az internetet? Akkor is történnek ilyenek? Mert nekem volt egy ősi WiFi kártyám (Valamilyen D-Link, majd megkeresem), az csinált ilyeneket. A kép kimerevedik, de nem sötétül el a képernyő. Vettem másik WiFi kártyát, azóta jó.
A Videókártya problémát én nem tartom valószínűnek, ha nem sötétül el a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!