Ha összarakok több vga karit meg processzort akkor az ugyanazt eredményezi mintha vennék 1 jobbat?
most van :8500 gt 256mb
pentium 4 3.20 ghz
és az jólenne ha vennék +3 ilyen videokarit és + 3 procit (abbol is ugyanazt),és összekötnémőket?
ugyanolyan jólenne mintha vennék egy 4x gyorsabb v. jobb vga-at vagy procit? és mennyivel fogyasztana többet mintha megvenném a jobb procit / vga-t,azért nem tudom mert 50 ezer ft-t beleszeretnék költeni és vennék egy intel core 2 dou-s procit 20 ezerért megy egy ehez jó alaplapot 10ezerft +egy 20 ezer ft-s vga-at,jobbanmegérné? (50 ezer ft a max amitbeleköltenék)
1. Igen gyorsabb lenne jóval.
2. kb. 3szor fogyasztana többet.
3. Igen jobban megérné újat venni.
4. Ha mégsem akarsz újat venni, akkor sok sikert egy 4 processzor slotos és 4 PCI-E slotos alaplap beszerzésére, és ahhoz is, hogy a 8500GT ket QuadSLIbe kapcsold.
Megsúgom: nem gyártottak ilyen alaplapot, és a 8500GT nem képes QuadSLI-re... már amennyire én tudom...
50000ftból nem fogsz tudni olyat venni, amint minden tökéletesen mennyen. Viszont ezen talán valahogy eldöcögnek:
AMD Athlon II X2 255 3.10GHz AM3 BOX
ASROCK 760GM-GS3
SAPPHIRE 11164-03-20R HD5750 512MB GDDR5 HDMI DP PCIE
Összesen 45000ft + szállítás.
Valószínűleg szükséged lesz még egy DDR3as memóriára is (2 GB kb. 4-5000 ft, még vele együtt is belefér a keretbe.)
Az ipon.hu-n néztem.
Igen, csak nem mindegy, hogy milyen fajta a RAM.
Értem én, hogy 3 darab, de ha a fajtája DDR2es, akkor olyan alaplap kell, amibe belemegy, vagy pedig veszel még egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!