Nem szólnak a hangszóróim, bővebben lent. (? )
Na a helyzet az hogy a gépet összekötöttem egy TV-vel, gépre rákötöttem ugyanúgy a hangfalakat ahogy eddig is volt megnéztem egy filmet, le kapcsoltam a TV-ről vissza monitorra minden ugyanúgy ahogy eddig volt de most az istenért se akarnak szólni a hangszóróim.
Fülhallgatóval megy amúgy, jah és a ha a mixerben nézem ott észleli hogy működik a hangszóró mert ugrál a zöld csík ami épp a hangerőt mutatja de hang az nem jön.
Valaki tudna segíteni ebben?:/
Megtörtént már párszor.
Mondjuk a monitor is úgy észleli mintha a TV lenne rajta, felbontásban ugyanis elmegy 1600*1200-ig holott eddig 1360*678-as volt a legtöbb.
Na meg tipushoz se a monitor típusát írja mint eddig hanem azt hogy Általános nem PnP képernyő.
nézd meg jobban a kis hangfalakat mert ott van a hiba
ha a fülhalgatoval müködik
Na ez a nem mindegy.
Úgy van ugye hogy van egy nagyobb doboz amibe belekell dugni a 2 kis hangfalat, a zsinórt aminek a másik végét a konektorba + még egy zsinór ami a géppel köti össze.
Na most minden össze van dugva rendesen-->nem szól semmi.
Fogtam kihúztam a konnektorból erre az egyik kis hangfal halkan szól...WTF?
Na majd elszórakozok vele, most már kicsit ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!