Mi a Power windows Xp Freedom 3 cd-kulcsa?
Márpedig az elsőnek igaza van, ezekkel a Vérpistike Hiper-Szuper taknyolt Windows -okkal csak a baj van. Instabilak, a "szerző" tele integrálja mindenféle szeméttel, amit az életben nem használsz ki. Valamint komolyabb tesztelés és hozzáértés nélkül driverekkel, amiket nem tudsz letörölni és tovább növelik az instabilitást. Nem működik rajtuk a Windows Update, így nemhogy biztonsági rések, hanem szakadékok vannak rajta. Sok esetben még 1-2 vírus és backdoor progi is előfordul "gyárilag".
Ami a CD kulcsot illeti szerintem bármelyik mennyiségi licences kulcs jó hozzá, gondolom a szerzőnek csak van annyi esze hogy nem crack -elt OEM-et használ.
Itt találsz párat:
Ha kell, még az eredeti érintetlen Windows -t is le tudod szedni.
Ehhez az OP. rendszerhez nincs szükség sorozatszámra,HA JÓL TELEPÍTETTED!
Én is Ultimate-et használok,csak nem ezt a 3-as verziójút.
Az igaz,hogy az ilyen házilag készített OP. rendszerek általában instabilak,hibásak,stb.Én is találkoztam már sok hibással,rosszal,de ez a Windows XP Freedom Ultimate JÓ!Évekóta ezt használom és semmi bajom nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!