Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gondja a gépemnek?...

Mi lehet a gondja a gépemnek? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Szóval, omladozott a net, meg ki írt olyasmiket hogy a XY.exe hibát talált, ezért a mozilla leáll. Nos, én újraindítottam a gépet, hogy jó legyen, és az a gondom, hogy bejelentkezek a felhasználómmal, és csak a háttérképet adja ki. Semmi mást. Programokat csak úgy tudok nyitni, hogyha a billentyű kombinációval megnyitom a Windows Feladatkezelőt. Megnyitom a mozilla firefox -ot (netet), és ott meg azt írja ki, hogy: A proxykiszolgáló visszautasította a kapcsolatokat. A firefox proxykiszolgáló használatára lett beállítva, ám az visszautasítja a kapcsolatotl

- Ellenőrizze a proxybeállításokat, hogy helyesek-e.

-Kérdezze meg a hálózati rendszergazdától, hogy a proxykiszolgáló működik-e.

Akkor most mi lehet a baja a gépemnek?

2011. ápr. 19. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna belepiszkálni a Firefox- beállításokba.

Menj a Firefox beállításokba, és az Internetkapcsolatoknál jelöld be: Nincs proxi. Működnie kell.

2011. ápr. 19. 14:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem piszkáltam bele, valami véletlen folyamán történhetett. És ezt a proxy-t hol kell beállítani? Mert megnyitom netet, fent eszközök->beállítások, és ott nem taláom.
2011. ápr. 19. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:

próbálj leszedni egy vírusirtót és átfuttatni a gépen

én a malware-t ajánlom

2011. ápr. 19. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Eszközök-Beállítások-Haladó-Beállítások
2011. ápr. 19. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a net már rendben van. De viszont ha elindítom a gépet, és bejelentkezek, még mindig csak a háttér jön be, semmi más. Az asztalon se semmi játék, csak a háttér, és csak a windows feladatkezeővel tudok elindítani programot. Ezt hogy lehet megoldani?
2011. ápr. 19. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Asztalon jobb klikk, nézet---asztali elemek megjelenítése
2011. júl. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!