Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet aktiválni a Windows...

Hogy lehet aktiválni a Windows XP-t?

Figyelt kérdés

Előjött az "eredeti windows valódi előny" szöveg...

4-5 éve lett a Windows feltelepítve a gépre a szervizben.

Mit csináljak, hogy ne legyen gond a géppel?

Nem akarom újra telepíteni, mert 200 giga adatot nem tudnék elmenteni sehogy se. (még a legfontosabbakat se, mert a szervizben még a partíciókat is rosszul osztották ki -,-)

2011. ápr. 16. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugye nem fizettél a szervíznek az xp-ért?
2011. ápr. 16. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:

a telepítés 2800 volt

de amúgy az XP-nek nem volt külön ára

2011. ápr. 16. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
windows xp hack
2011. ápr. 16. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 17. 01:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt megcsináltam, de amúgy nekem nem azt írja ki, hogy 30 nap van hátra, hanem "Eredeti Windows-Valódi előny" és "A Windows rendszer érvényesítése nem fejezhető be."

Már tegnap megpróbáltam, amit a videóban mutat a csávó...továbbra is ezt írja.

Windows Activator-ral is próbálkoztam, de még akkor is.

2011. ápr. 17. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:

ha 4-5 éve van fent, akkor már nagyon újra kéne rakni. ezzel a programmal kb 95% az esély, hogy új partíciókat tudsz csinálni adatvesztés nélkül, és akkor újra tudod tenni a wint. De elég sokat fog annyi adattal dolgozni, ha megpróbálod.

[link]

2011. ápr. 18. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!