Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom lementeni az adataim?

Hogy tudom lementeni az adataim?

Figyelt kérdés
Van egy fuji amilo k7610-es laptopom és csak úgy megadta magát kikapcsolt. Sok adatom van a winchesteren kérdezném hogy tudom őket átteni a gépemre. Ultra Ata-s a vinyó.
2011. ápr. 16. 19:32
 1/5 legendavagyok01 ***** válasza:
Az mit jelent, hogy kikapcsolt? Nem is tudod bekapcsolni egyáltalán?
2011. ápr. 16. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Elment a kép újra indult a gép és ezt csinálta folyton. Most már ott tart hogy be bootol és nem tölti az xp logót hanem helyette nagy fekete kép és a ventillátorok is kikapcsolnak :\ Seagate Momentus 4200-es a winchester :)
2011. ápr. 16. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
mi egy Linuxos live CD-vel szoktuk ilyenkor lementeni a cuccot
2011. ápr. 17. 06:51
 4/5 legendavagyok01 ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

Itt hosszabban írtam a winxp frissítés utáni pproblémámról, ugyanazt csinálta mint a te géped, szintén k7610.

Azért nem ártana megnézni, lehetne-e orvosolni a problémát. Az én esetemben pótolni kellett a boot.ini, ntldr.dll és ntdetect fájlokat, mert valamiért áthelyezte a d meghajtóra.

Én Hiren's Boot Cd-t használtam, Mini xp is van rajta, ha nem ismered a Linuxot. Ezzel is látni kell a meghajtóidat, ha fizikailag rendben van, és le lehet menteni, ami fontos.

Természetesen a Linux Live cd-k is jók, nekem ilyen esetre a Deft Linux van.

2011. ápr. 17. 08:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Leszedtem az ubuntu 10.04-et és ez orvosolta a problémát letudtam az adataim menteni :)
2011. ápr. 20. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!