Hogy kell egy filmhez a felíratott hozzáadni?
Figyelt kérdés
letöltöttem a Ip Man 2-őt és utána a magyar felíratott és nemtom h h kell hozzáadni.mer egy mappába rakom és nincs felírat.2011. ápr. 16. 17:35
1/8 anonim válasza:
Általában ha azonos néven vannak, akkor a lejátszó automatikusan társítja őket, pl. film.avi, film.srt
Ha mégsem társította volna, a lejátszódnál keress olyat, hogy felirat hozzáadása, és add hozzá.
Néhány lejátszón az is elég, ha csak ráhúzod a feliratfájlt a lejátszóra.
2/8 Tom Benko válasza:
Milyen lejátszó? Általában _pontosan_ azonos nevű kell legyen a felirat és a film.
3/8 A kérdező kommentje:
már próbáltam de nem megy akkor se
2011. ápr. 16. 20:20
4/8 anonim válasza:
Látom a lejátszódat nagyon titkolod.
5/8 A kérdező kommentje:
nem titkolom.windows media player,divx
2011. ápr. 17. 12:40
6/8 Tom Benko válasza:
mplayerrel próbáld meg. Pontosan azonos a fájlnév (kivéve a kiterjesztést)? Egyáltalán, a feliratfájl jó fájl (értsd: benne vannak a feliratok, időzítéssel együtt)?
7/8 A kérdező kommentje:
azonos a név,jóóó a felírat
2011. ápr. 18. 14:34
8/8 Tom Benko válasza:
Ok, elfogadom. Tehát a név karakter szerint azonos (beleértve a space-eket, pontokat, stb...), a feliratfájl tartalma pedig az időzítéseket és a feliratokat pontosan tartalmazza. (Ha az elején valami durván eltolt időpont van, akkor késve fog megjelenni a felirat.) Akkor a gond a lejátszóval van - próbálj másikat, mondjuk az mplayert. Utóbbiról biztosan tudom, hogy elviszi a feliratokat, én is azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!