Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy EasyCap usb digital...

Vettem egy EasyCap usb digitalizálót, a régi analóg videot szeretném digitalizálni, minden rendben csak hangot nemtudok varázsolni vele. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne a hangot is megoldani,hiába csinálok bármit nincs hang.

Kérem ha tud valaki segitsen rajtam,nagyon megköszönném.

2011. ápr. 16. 09:15
 1/4 legendavagyok01 ***** válasza:
Gondolom a videojel mellett külön átvitted a hangot is a megfelelő kábelekkel?
2011. ápr. 16. 09:45
 2/4 legendavagyok01 ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon csak és kizárólag az EasyCap rögzítőről van leírás. Összekötés, driver telepítés, rögzítő program telepítése (ulead vagy honestech), videó és audió beállítások. Szerintem nézz bele.

2011. ápr. 16. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyenlőre köszönöm,mindent úgycsináltam szerintem ahogy levolt írva,3kábel van a negyedik svideo be,de ez nekem

nincs a kamerámon,tehát ezt nemtudom hova bedugni,vagyis szerintem erre nincs szükségem.

2011. ápr. 16. 10:20
 4/4 legendavagyok01 ***** válasza:
Természetesen csak az egyik videokábel kell (vagy s-video, vagy az RCA)+ a két hang.
2011. ápr. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!