Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik notebook márkák a...

Melyik notebook márkák a megbízhatóak?

Figyelt kérdés

Én úgy 110 ezer HUF- ig gondolkodnék.

És ha van sajtát tapasztalatok akkor írjátok meg hogy milyen és milyen fajta géppel.

Köszönöm.

És újabb játékokhoz használnám (COD6 COD7)

2011. ápr. 15. 22:46
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
foglaljuk össze, mit is szeretnél? jó, strapabíró minőség, erős hardver és olcsó ár? hm.. kettőt választhatsz.
2011. ápr. 15. 22:49
 2/7 anonim válasza:
Nekem fujitsu siemens amilo van (4 éves)és nem vennék újra,mert vista volt rajta, amit le kellett törölni, mert nem bírta a gép, szar a ventillátora, túlmelegszik a gép, lekapcsolt többször is, lassú, kevés a memória (70 valahány giga)és egyéb hiábi is voltak. Most pl kiesett a kezembe a meghajtója és azóta nem olvas be egy CD-t DVD-t sem és a meghajtót sem ismeri fel. A vezetéke is tönkrement, egyik nyáron megolvadt és összekunkrodott. Az akksi az én hibám, mert sokáig nem vettem ki, mikor hálózatról ment a gép, azért mára márcsak 10 percet bír ki akksival. Nem volt jó vétel, 160 ezer forint volt anno 4 éve.
2011. ápr. 15. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha notebook márka akkor: ASUS
2011. ápr. 15. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Dell az egyik legmegbízhatóbb, 3 év garanciával, de drágább is egy kicsit, nekem Lenovom van, ez is bírja, pedig strapálom rendesen.
2011. ápr. 15. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Dell a favorit, elképesztően strapabíró. A szüleimnél van a régi, immár nyolcéves első laptopom, és még mindig teljesen jól megy. Pedig anno kollégista éveimben reggelizőtálcától párnáig minden volt :D

Szóval nagyon durván strapabíró.

Viszont 110ért biztosan nem kapsz olyat, amin új játékok futnak. Sőt az a félelmem, hogy ennyiért max. csak valami nagyon gagyi márkát tudsz megvenni, ami a garancia lejártával beadja a kulcsot. Vagy platóról leesettet :D

Ha nem kiemelten baromi fontos, hogy laptop legyen, akkor vegyél inkább egy pc-t, 110ből már kijön egy tisztességes játékra való gép.

2011. ápr. 15. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint a legjobb márkák:

Toshiba-olcsó ár, jó hardver de könnyen tönkremegy.

Dell-drága, hardver jó, strapabíró.

Asus-közepes ár, ennek megfelelő hardver.

Acer-olcsó, közepes hardver.

2011. ápr. 15. 23:15
 7/7 laci9 ***** válasza:

COD2 megy rajta!

[link]

És újabb játékokhoz (COD6 COD7)viszont ez:

Acer Aspire 5552G

[link]

2011. ápr. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!