Ritcii kérdése:
Ajánljon nekem valaki valami jó konvertáló programot, ami wav-ról mp3-ra konvertál?
Figyelt kérdés
windows 7 gépem van. :)
audacity-t használok a zenevágáshoz és havalaki elárulná nekem, hogy hogytudok ott egyből mp3-ra exportálni, azt megköszönném:)
2011. ápr. 15. 14:30
1/4 legendavagyok01 válasza:
Kell hozzá a lame encoder, ami ingyenesen letölthető. Miután telepítetted, vagy eleve be lehet állítani Audacity-ben, hol tudja elérni a program, vagy az exportálásnál, ha mp3-at választasz, kérni fogja, hogy add meg a lame_enc.dll (azt hiszem) helyét.
2/4 A kérdező kommentje:
igenigen letöltöttem és kérdezi is, és akkormost keressem meg, hogy hova telepítettem a lame programot?:D
köszi a segítséget:)
2011. ápr. 15. 15:05
3/4 anonim válasza:
Ez nem telepített program,csak egyetlen fájl.
4/4 anonim válasza:
Vagy töltsd le ezt és egyenesen beteszi a megfelelő helyre,ha rákattintasz duplán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!