Hogyan tudom bekapcsolni a webkamerámat?
Figyelt kérdés
A szerkezet remekül működik skypeon és msnen, facebookon, szóval minden olyan oldalon, ahol erre lehetőség nyílik. Viszont nem tudom megnyitni magát a kamerát, hogy egy egyszerű igazolványképet csináljak pl. Acer laptop, win72011. ápr. 13. 16:10
1/1 Dave092 válasza:
Ha a gépedbe van beépítve akkor először arra gondoltam, hogy nem kapcsoltad be de ha skypeon meg a többin jónak látod akkor gondolom be van kapcsolva. Akkor próbálj meg keresni egy olyan ikont valahol az asztalon ami egy fehér lekerekített valami van nálam (msi laptop) camera recorder néven fut arra rámész és meglesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!