Eltűnt a sajátgépből a dvd-meghajtó, hogyan lehetne láthatóvá tenni?
próbáltam mind2-t:
1.)újraindítás után semmi változás
2.) eszközkezelőből törlöm, utána hardver hozzáadásában telepítem, megtalálja, de azt írja, h. a telepítés során probléma lépett fel, ésh. az eszköz nem fog megfelelően működni.
nekem csak egy meghajtót ad hozzá (de az lehet, h. a daemon; azt viszont letiltja, tehát az nem zavaró annyira)
újrarakni meg nem akarom, mert az 2 napja volt...
leszettem a daemont, de a helyzet változatlan.
a hiba pontos szövege (tán ez segít):
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre.
js, illesztőprogramot frissíteni nem tudja :S
firmware frissités a meghajtónak ha az nem segít vegyél egy ujatt mert való színüleg 90% hogy tönkre ment a meghajtód
esetleg ha van otthon egy másik meghajtod akkor cseréld ki
Szerintem pedig mégis telepítsd újra a géped, pont azért, mert még csak két napos Windows van rajta, így nem kell sokmindent (vagy semmit sem) kimenteni. Ha utána sem lesz jó, akkor lehet hardver hiba. Ha meg jó lesz, örülhetsz, hogy csak 1-2 órát vett el az életedből a telepítés, és nem kellet -fölöslegesen- megbontani, vagy firmware upgrade-ot végrehajtani.
(3. válaszadó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!