Sony Ericson Xperia X10 mini pro-ra honnan, hogy tudok ingyenesen alkalmazásokat telepíteni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 17:05
1/3 anonim válasza:
Market, se-portal.hu, xda-developers.com
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem a Market az nem ingyenes. :S
A se-portal.hu-t megpróbáltam, és tetszik. Töltöttem le egy alkalmazást, és azt hogy rakjam gépről a mobilomra? Csak dobjam rá a memóriakártyára?
2011. ápr. 11. 15:53
3/3 anonim válasza:
Total commanderrel pl. vagy valamilyen fájlkezelővel feldobod. A telón is kell lennie egy file kezelőnek különben nem tudod telepíteni a cuccokat. Ajánlom: Andexplorert, ingyenes. Rámész a memókarira ahova raktad, aztán mint a gépen simán telepíted és ennyi röviden :) Ha valamit nem értesz vagy segítség kell, akkor írj egy privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!