Nem vagyok egy gépzseni, de állandóan figyelmeztet, hogy nincs több hely az E valamiben. Nos akkor mit töröljek le? Mik ezek a programok a gépen? Le szabad törölni?
És egyáltalán mire szolgálnak nekem ezek a programok?Ezek vannak:
-Adobe Flash Player 10 ActiveX
-Adobe Shockwave Player 11
-Ask Toolbar
-Asterisk Key 7.9
-Big Fish Games Client
-C media 3D audio
-C-media WDM Audio Driver
-Google Toolbar for Internet Explorer
stb. még van sok...
köszike a válaszokat,
a játékokat már letöröltem, meg az olyanokat amik nem kellettek, de még mindig kevés a hely :S
A Sajátgép-et nyisd meg, és ott menj a "Helyi lemez (E:)" -be.
Ez a lemezed van tele. Itt nézd meg, hogy egyáltalán mi van rajta. Mert letörölhetsz 1000 dolgot, ha az mind a C-n, vagy D-n van, az E-n nem lesz nagyobb helyed.
köszi, de ezt már tudtam :))
és azt kérdeztem h mit töröljek le, de azért köcc
pl. a temp könyvtár tartalmát, az IE "Temporary Internet Files" tartalmát. Ha van ACDSee képnéződ, az brutális db-t is létre tud hozni.
Ha már végképp nem tudsz mit törölni, nagyon óvatosan csökkenteni lehet a lapozófájl méretét ha van elég ram, illetve a rendszervisszaállításhoz szükséges foglalt lemezterületet.
Ezek természetesen csak akkor működnek, ha az "E" a rendszermeghajtó.
Persze, hogy ezt tudtad. De az általad felsorolt programok biztos, hogy a C-re vannak telepítve. (Hacsak nem értesz a számíztógéphez, ebben az esetben viszont nem tőlünk kérdeznéd ezt) És a C-ről letörölhetsz bármit, az E-n nem lesz helyed.
De akkor egy megoldás, ami azt töröl, amit tényleg kell:
Start-->Futtatás
Beírod: cmd
OK-t nyomsz
beírod: format e:
Enter, majd értelem szerűen követed az utasításokat.
Ha megcsinálsz mindent, lesz helyed.
Legalább lesz helye, nem úgy, mintha a kedves kérdező letörölné az 50Megás FlashPlayer-t a C-ről.
Adtam egyfajta megoldási módot a problémájára. 3. választ is én adtam, csak hülyének nézett a kedves kérdező, ezért egy általánosabb, minden esetben jó megoldást adtam.
Amúgy:
SZAKEMBER! Ha ennyire zavar, hogy kevés a helyed, de nem tudsz mit csinálni a géppel, akkor hívj szakembert, jópénzért megcsinálja. Sőt, a szomszéd 10 éves kisfia is tud segíteni szerintem, neki elég egy tábla csoki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!