1/4 anonim válasza:
Vírus. De jó eséllyel memóriahiba. Próbáld meg egyesével a ramokat, vagy tegyél be egy másikat. haver segítsége jól jön.
2/4 anonim válasza:
előzőnek igaza van
lehet az is hogy rossz a ram ill. sok a por
tisztitsd ki a gépet és próbáld meg egyesével a ramokat ha több van
ha nincs kérj valakitől
viszont az is lehet hogy az alaplap nem kompatibilis a rammal
(nálam volt ilyen gond h a gigabyte alaplap a corsair ramokkal nem volt kompatibilis és a megvétele után 1-2 héttel elkezdte az error ablakokat irkálni és nem tudtam semmit se telepiteni)
ha a ram rossz kingstont vegyél
3/4 A kérdező kommentje:
Már 4 éve vannak bent a ramok 1Gb és 512Mb de soha nem írt ki ilyet ezelőtt, de az lehet hogy poros megpróbálom megtisztítani hátha jó lesz, ja és Kingston mindkettő.
2011. ápr. 6. 02:08
4/4 anonim válasza:
Gyerekek, ha a RAM hibás kék halálba megy a Windows. Legalábbis nekem a "szakik" ezt mondták meg én is ezt tapasztaltam. Inkább vírus. ESS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!