Milyen programmal lehet egy pár perces videóból képernyőkímélőt készíteni?
ez már jo meg várod regulár download és klick rá
Elküldtem a levelet, Markus, megnézheted, milyen egy aránylag elfogadható képernyőkímélő.
Természetesen tudtam volna ennél ezerszer jobbat is csinálni, a Mach 3 viszont kiskorom egyik kedvenc játéka volt, és ez még nem is egy olyan fúdenehéz alapanyag.
Ezt én is otthoni PC-vel készítettem, és elhiheted, nem üzleti céllal, és nem 2-3 perc alatt 2-3 klikkelgetéssel.
Ez most olyan,mintha játékot akarnál csinálni. Lehet saját kútfőből, ami nehezebb,de olyan lehet a játék amilyen akarod hogy legyen. Aztán lehet ilyen "FPS maker" programokkal is, amivel kapsz valami sablonjátékot, ami semmire se jó...
Öööö oké, akkor elmondom, hogy használd...
Telepítés után jobb klikk az asztalra, KÉPERNYŐKÍMÉLŐ fül, és a felkínáltaknál kiválasztod a "Mach 3 Screensaver"-t. Ezek után vársz 30 percet vagy mennyit, vagy pedig rányomsz a "Villámnézet" gombra.
Ha ezek után se működik, akkor a hiba az Ön készülékében van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!