Tapasztalatok ezekkel a gamer egérpadokkal kapcsolatban?
Ezekben gondolkodom:
Razer eXactMat
Razer Vespula
Razer Destructor
Aki használja valamelyiket, mi a véleménye? Melyik a legjobb szerintetek? Tudom, hogy nem mindig a legdrágább a legjobb, ezért kérdezem. Amúgy icon7 Z500 -as egeret használok.
Az egérpadokat nem ismerem, csak azt tudom, hogy a Razer márka termékei jócskán túlárazottak, és nem túl strapabíróak. Én is majdnem razer egérpadot vettem, csak aztán olvastam teszteket, és kiderült, hogy ilyen téren az egyik legnagyobb márka (steelseries) cuccai fele annyiba kerülnek, és jóval strapabíróbbak.
pl a razer szövet egérpadok kibontásánál a videókban már látni hogy alapból rojtos kicsit a széle.
most jön a sok razerfan és majd jól beolt. ezeknek modndanám, hogy attól még hogy egy cég kizárólag gamereknek gyárt cuccokat, és azt kocka marketingszöveggel adja el, az még nem biztos hogy jó minőségű is.
pl egy normális méretű razer egérpad 6000 körül van, én a lehető legnagyobb (45x40cm) steelseries qck+ -t vettem 3000-ért. és teljesen megvagyok vele elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!