Istvan77 kérdése:
Hogyan álítsam be a hangot a számítógépen?
Figyelt kérdés
Ha a pendrájvra zenét rakok akkor a zene halk,nem olyan amilyen kellene.Valaki tudna segíteni?2011. ápr. 1. 10:41
1/3 anonim válasza:
1. Vedd fel a hangerőt a hangfalon! xD
Jó viccet félretéve:
2. Rendszer hangerejét állítsd magasabbra (óra melletti hangerőikonra kattintva).
3. A lejátszó programban vedd fel a hangerőt!
4. Nézd meg, hogy a hangfal megfelelően csatlakozik e a géphez!
5. Próbáld ki fejhallgatóval vagy másik hangszóróval, így kiderítheted, hogy a hangszóróval van-e baj.
A "pendrive-ra rakott zene halkabb" résznél nem értem mire gondolsz!
2/3 A kérdező kommentje:
teljes hangerőn van.Egyépként másoltam a havernak zenét és ő mondta hogy a kocsiban nem valami hangosak a zenék,hogy ha bekapcsolja a cd magnóját az jó de ha a transzmitterjébe bedugja a pendrájvot az nem jól szól de ha a gépemre dugom ott jó ez lepett meg engem is.
2011. ápr. 1. 15:47
3/3 anonim válasza:
Értem.
1. A transzmitternek van valami bibije (ehhez sajnos nem értek)
2. Az adott zenéknek rossz a minőségük (ha pl. van egy 4 perces számod és az 1 MB, akkor az rossz minőségnek mondható! Egy 4 perces szám kb. 5-6 MB-al már jó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!