Mit gondoltok erről? Lány vagyok, és nem értek ezekhez. Apple Macbook Air 11.6". Ez jó?
Ha az a célod, hogy villogj vele, hogy neked mennyi pénzed van rá, akkor tökéletes :) Nagyon szép, tényleg, de pl. DVD-t nem tudsz vele lejátszani.
Szóval attól függ persze, mire szeretnéd használni.
Szerintem egy 13" Macbook Pro praktikusabb (az se olcsó, mondjuk :))
Jónak jó, vékony és lehet vele villogni, hogy neked MAC -ed van. Az persze már más kérdés, hogy az árából 3 db PC alapú laptopot is lehet venni. Sőt 1 db Gamer kategóriájú laptopot + 1 db Netbook -ot, ha a könnyű hordhatóság is kell.
Hogy hosszú távon lehet-e vele dolgozni/boldogulni magyar nyelvterületen? Szerintem esélytelen. Netezés + multimédia, ennyivel ki is merítetted.
Nincs egyik nyelvre se lokalizálva, csak angolul tud + k*rva drága, ennek köszönheti, hogy a hazai fejlesztők nem foglalkoznak vele. Szóval mint mondtam csak villogásra jó, ennyi...
Szia!
Macbook Air tökéletes gép egy lánynak csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek van rá pénze.
Olvastam érdekel olyan laptop amiben van magyar nyelv, könnyen tudok segíteni neked mert a Macbook Aireden lévő szoftvert a Mac OS X-et könnyen tudod magyarosítani.
LINK: (Nyisd meg az oldalt és töltsd le a MAC OS 10.6.6 HUN magyarítást!)
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!