Kaphatnék pár ötletet h mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2 oprendszerem van, egy win7 és egy XP. A Win7-tel semmi gondom, de ha az Xp-t akarom indítani egy darabig betölti, utána elsötétül a monitor és kiírja h no signal. A windows hangot hallom, csak kép nincs. Mitől lehet ez?
Ha rádugom egy másik monitorra simán bejön és utána visszadugom az eredetire akkor minden oké. A win7nél viszont nem kell átdugnom sehova, mert ott működik minden. Ötletek?
2011. márc. 31. 11:35
1/2 anonim válasza:
Bakker... fogalmam sincs. Szerintem állíts a felbontásán vagy a frissítési frekvencián xp-ben. Ha nem válik be akkor én újratenném a videókártya drivert. Ha ez sem válik be akkor meg az egész windows-t.
2/2 A kérdező kommentje:
Állítanék én ha látnék is valamit:)
Szombaton lett újrarakva mindkét windows, és tegnapig semmi baj nem volt vele. Ha gond lenne a vga driver-rel akkor az nem hatna ki a win7-re is?
Mindegy megpróbálom és köszi a válaszod:)
2011. márc. 31. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!