Mire jó a BIOS Driver?
Figyelt kérdés
A biztonság miatt le akarom szedni az összes Driver-t az alaplapomhoz, csak nem értem hogy mire jó a BIOS Driver? Mit változtat, mennyivel jobb? Köszönöm2011. márc. 30. 14:44
1/6 anonim válasza:
A BIOS az BIOS a driver meg driver. BIOS driver nincs. Egyébkéntmeg aki az összes drivert felrakja a gyártó oldaláról az hülye ;)
2/6 anonim válasza:
Arra jó, hogy az operációs rendszerből is lehessen kezelni a BIOS-t. Bár nem igazán driver szerepet lát el, és teljesen felesleges feltenni.
3/6 P.O.C. válasza:
Vagy az van amit az előző mond, vagy a gyártó honlapján láttad. Sok gyártó, meg bele rakja a BIOS frissítést is a driverek kategóriába, pedig rohadtul nem ott van a helye.
Szóval szerintem egy BIOS frissítésről van szó, amimnek semmi köze a Windows drivereihez.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, a gyártó honlapján jártam. Akkor a kérdésem a következő: mi a szerepe/jelentősége a BIOS frissítésének?
2011. márc. 30. 16:17
5/6 P.O.C. válasza:
A BIOS a C-MOS chipen lévő vezérlő program, ő felesős a számítógép hardveres beállításáért. Ezekhez te is hozzáférhetsz és módosíthatod a beállításokat.
Bővebben:
A frissítése nagyon veszélyes művelet, csak indokolt esetben szabad, ha egy adott hiba nem hozható összefüggésbe a Windows -al és szoftverkörnyezetével.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a választ!
2011. márc. 30. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!