Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom beilleszteni a...

Hogyan tudom beilleszteni a blogomba?

Figyelt kérdés

Ez egy babavonalzó, és azt szeretném, ha megjelenne a blogomon. Ha valaki egyszerűen el tudná nekem magyarázni, megköszönöm!

[link]

2011. márc. 29. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez függ egy pár dologtól, pl. hogy hol van a blog.

Ha blog.hu-n, akkor itt egy leírás [link]

2011. márc. 29. 12:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Bloggeren vagyok, de ez nem kép, hanem sztem az idő teltével megy a vonalzón az jelölő, hogy hol tartunk.

2011. márc. 29. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben a blog szövegszerkesztőjén kellene keresni egy olyan gombot ami HTML nézetre vált, oda pedig bemásolni a "Beillensztendő kód" fül felső dobozában lévő kódot (<a href="http://www.nagyonbaba.hu"......).
2011. márc. 29. 12:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséget, átváltottam a html nézetre, de sajnos ebből semmit nem értek, nem tudom melyik sorba kéne illeszteni. Próbáltam néhányszor, de semmit nem jelenített meg, biztos hogy nem jól csináltam. :(:(:(

Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget. Sajnálom, hogy ilyen topi vagyok :(

2011. márc. 29. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Sikerüüüüüüüüüüüüüüült!!!!!!!!!!!!!

(Igaz, még csak egy postba sikerült beillesztenem, úgy szeretném, hogy a fejléc (ha jól nevezem amire gondolok:)

szóval hogy mindig egy fix helyen legyen!!! De hátha ez is sikerül ezután!

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MÉGEGYSZER!!!

2011. márc. 29. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Fejlécbe is be lehet tenni minden további nélkül, de ahhoz már nindzsának kell lenni CSS-ben, hogy ne úgy nézzen ki mintha a cipőm talpáról vakarták volna le. Sok függ attól is hogy milyen sablont használsz a blogodhoz.

Ha meg akarod próbálni, akkor az admin felületen ven egy "Megjelenés", ami alatt egy "HTML forrás szerkesztése" fül.

Ott elkezded görgetni amíg nem találsz egy

#header-wrapper kezdetű sort (összesen 1 sablont néztem meg, nem garantálom hogy mindegyikbe van ilyen). Abban a blokkban kell legyen egy background: kezdetű sor amit egy url("blablalink") követ.

Fogod a babaizé kép linkjét, (ami valahogy így néz ki [link] és beírod az url("") idézőjelei közé (a régit kitörölve).

Elképzelhető hogy a te sablonod máshogy épül fel, én a legelső Gerberásat állítottam be, mert abban volt kép a fejlécben. Bármilyen szépítgetés nélkül ilyen cípőtalpamról levakart lett [link]

2011. márc. 29. 15:46
 7/7 A kérdező kommentje:

:D Köszi, megpróbálom!

:D gnóm....:D

2011. márc. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!