Hogyan tudom beilleszteni a blogomba?
Ez egy babavonalzó, és azt szeretném, ha megjelenne a blogomon. Ha valaki egyszerűen el tudná nekem magyarázni, megköszönöm!
Köszi!
Bloggeren vagyok, de ez nem kép, hanem sztem az idő teltével megy a vonalzón az jelölő, hogy hol tartunk.
Nagyon köszönöm a segítséget, átváltottam a html nézetre, de sajnos ebből semmit nem értek, nem tudom melyik sorba kéne illeszteni. Próbáltam néhányszor, de semmit nem jelenített meg, biztos hogy nem jól csináltam. :(:(:(
Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget. Sajnálom, hogy ilyen topi vagyok :(
Sikerüüüüüüüüüüüüüüült!!!!!!!!!!!!!
(Igaz, még csak egy postba sikerült beillesztenem, úgy szeretném, hogy a fejléc (ha jól nevezem amire gondolok:)
szóval hogy mindig egy fix helyen legyen!!! De hátha ez is sikerül ezután!
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MÉGEGYSZER!!!
Fejlécbe is be lehet tenni minden további nélkül, de ahhoz már nindzsának kell lenni CSS-ben, hogy ne úgy nézzen ki mintha a cipőm talpáról vakarták volna le. Sok függ attól is hogy milyen sablont használsz a blogodhoz.
Ha meg akarod próbálni, akkor az admin felületen ven egy "Megjelenés", ami alatt egy "HTML forrás szerkesztése" fül.
Ott elkezded görgetni amíg nem találsz egy
#header-wrapper kezdetű sort (összesen 1 sablont néztem meg, nem garantálom hogy mindegyikbe van ilyen). Abban a blokkban kell legyen egy background: kezdetű sor amit egy url("blablalink") követ.
Fogod a babaizé kép linkjét, (ami valahogy így néz ki [link] és beírod az url("") idézőjelei közé (a régit kitörölve).
Elképzelhető hogy a te sablonod máshogy épül fel, én a legelső Gerberásat állítottam be, mert abban volt kép a fejlécben. Bármilyen szépítgetés nélkül ilyen cípőtalpamról levakart lett [link]
:D Köszi, megpróbálom!
:D gnóm....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!