Miért nem látja néha a merevlemezt?
Figyelt kérdés
Belső HDD-t tettünk a gépbe (asztali), és hol látja, hol nem látja. A csatiját már igazgattam, de a probléma továbbra is fennáll. Hozzáértő ismerős rakta be, használt a cucc, de azt mondta megnézte és elvileg minden ok vele. mi lehet a gond?
Hogy sata vagy pata vagy ide azt sajna nem tudom.
Mi lehet a gond?
2011. márc. 28. 14:58
1/5 anonim válasza:
Valószínű hogy időnként nem kap áramot a vinyó azt a csatlakozót kéne megnézned vagy lehet valami belső gondja van mivel már használt nincs kizárva hogy az előző tulaj agyon nyuzta haver meg mondta hogy elvileg jó szal átkéne nézetned valami hozzáértővel
2/5 anonim válasza:
"de azt mondta megnézte és elvileg minden ok vele."
Azt elég nehezen lehet megállapítani, úgy, hogy kívülről ránézel, mert gondolom nem nyitotta fel.
3/5 A kérdező kommentje:
Jaja a megnéztét úgy értettem hogy lefuttatott egy ilyen bad faktoros cuccot rajta.
2011. márc. 28. 17:45
4/5 anonim válasza:
Az nem ér semmit. A csatlakozásokat meg kellene nézned.
5/5 anonim válasza:
Előző vok.
A 10 éves 30GB-s vinyóm is teljesen jó állapotban van mindenféle programok szerint, mégsem működik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!