Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan rakhatnék be valamilyen...

Hogyan rakhatnék be valamilyen módot az Euro Truck Simulator-ba?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy van a dokumentumokban egy Euro truck Simulator mappa benne egy mod mappával! Belerakom a téli módot, de nem történik semmi! Mit tegyek ezügyben?
2011. márc. 27. 19:32
 1/4 Ghostboy ***** válasza:
van 2 féle mod. amit telepíteni kell tehát egy sima exe file. próbáld meg belehúzni és onnan indítani a telepítést. van egy másik típus ami egy tömörített mappa. egy zip file. azt nem kell kicsomagolni hanm úgy tömörítve belehúzni a mod mappába. ha így sem jó akkor a mod hibás. nálam is előfordult már ilyesmi.
2011. márc. 28. 00:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nekem mindig egy tömörített jön le! Akkor amikor lezsedem a tömörítettet ne csomagoljam ki, hanem hagyjam úgy és úgy rakjam bele? OK! Megpróbálom!
2011. márc. 28. 18:06
 3/4 Ghostboy ***** válasza:
igen. ha belenézel a mappába és azon belül több file vagy mappa van akk csak tedd be úgy tömörítve. ha mondjuk egy sima exe file van benne ami érthetetlen okokból kifolyólag valami gyenge elméjű tömörített akk azt kimásolod a mod mappába és onnan telepíted :D
2011. márc. 28. 23:37
 4/4 A kérdező kommentje:
rar formátumban szedtem le, simán tömörítve beraktam de nem történt semmi! Mi tegyek? S.O.S!
2011. márc. 29. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!