Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Programfájlok x86. Mi ez?

Programfájlok x86. Mi ez?

Figyelt kérdés
Win 7 64bites van a gépemen. Telepítettem egy progit,ami jó 32 és 64 bites rendszerre is. Telepítés után létrejött egy "Programfájlok x86" nevű mappa. Raktam fel más progikat,játékokat, és azokat is ide tette. Ez miért van? Miért nem a megszokott mappába rakta a gép? Törölhető-e,ha áthelyezem a benne lévő fájlokat?
2011. márc. 27. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
az x86 a 32 bites környezetet jelenti. Valószínűleg ez egy külön gyűjtő, ahová a 32 bites programok fájljai települnek, míg a 64 bites programok a normál programfájlok közé. Ha a fájlokat módosítod, a programok sem tudnak majd futni, mert arra a helyre hivatkoznak.
2011. márc. 27. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

A régebbi gépek 32 bitesek voltak (Vagy kevesebb). Pl.:

pl .: 386, 486, 586 Ezt Pentium 1-nek hívják, 686 (Pentium 2) ... stb x86 az arra utal hogy ezekkel a régebbi gépekkel, op rendszerekkel (is) kompatibilis, vagyis 32-bites.

Dehát a 32 bitesek kerülnek az x86 mappába.

Ne töröld, még csak elrontod, jó helyen van ott, ne foglalkozz vele!

2011. márc. 27. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A Windows XP Professional alapból 32 bites.
2011. márc. 27. 22:16
 4/4 TheJokerHUN válasza:
és ha üres a mappa a Programfájlok x86 mappában akk kitörölhetem?
2013. márc. 5. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!