A GTA SA sokszor hibát észlel és kilép a játékból, miért?
Nem eredeti és én is erre gondoltam, hogy ez lehet a baj. Haverommal beszéltem mondta, hogy patcheljem fel 1.1-es verzióra, de azzal nem kompatibilis a magyarítás, és így, hogy németet tanulok kissé nehézkes. :D
A hangkártyával se lehet baj szerintem, mert sokkal újabb játékok is elfutottak gond nélkül.
A számítógépemet is a játék kiadása után kb 1-1.5 évvel vettük jó konfigurációval és friss driverekkel. Azóta 1-2 drivert frissítettem persze.
Windows XP-t használok.
frissítettem, hang és videó kártyát, de nem változott...annyira rájöttem, hogy mikor észlel hibát, mikor esős lesz az idő (néha a hang is elmegy és akkor újra le kell menteni a játékot és betölteni) és ez is esős időnél, még akkor is miután elmúlik.
Na szóval mikor esik az eső általában akkor dob ki a játék, mikor elkezdődik, ha nem dob ki akkor az előbb említett dolog történik meg, elmegy a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!