Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A GTA SA sokszor hibát észlel...

A GTA SA sokszor hibát észlel és kilép a játékból, miért?

Figyelt kérdés
A gta_sa.exe hibát észlel és leáll. A kellemetlenségért blablabla szöveg
2011. márc. 27. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Eredeti?
2011. márc. 27. 14:05
 2/7 Levcsikee válasza:
frissitsd a hangkártyádat, aztán gépresi és már jó is! nekem is ezvolt a baja! :)
2011. márc. 27. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Win 7-ed van? Ha az, akkor ne csodálkozz, nekem is akad, meg összeomlik, amit XP alatt nem csinált.
2011. márc. 27. 15:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem eredeti és én is erre gondoltam, hogy ez lehet a baj. Haverommal beszéltem mondta, hogy patcheljem fel 1.1-es verzióra, de azzal nem kompatibilis a magyarítás, és így, hogy németet tanulok kissé nehézkes. :D

A hangkártyával se lehet baj szerintem, mert sokkal újabb játékok is elfutottak gond nélkül.

A számítógépemet is a játék kiadása után kb 1-1.5 évvel vettük jó konfigurációval és friss driverekkel. Azóta 1-2 drivert frissítettem persze.

Windows XP-t használok.

2011. márc. 27. 19:13
 5/7 Levcsikee válasza:
Azért sztem próbáld meg a hangkari frissítést. Veszteni nemvesztesz semmit! am meg nekem még cod2 csinálta ezt.. és hopp vidikari frissítés eztis megoldotta pedig nem mai játék. szintén xp-m van
2011. márc. 27. 20:05
 6/7 A kérdező kommentje:

frissítettem, hang és videó kártyát, de nem változott...annyira rájöttem, hogy mikor észlel hibát, mikor esős lesz az idő (néha a hang is elmegy és akkor újra le kell menteni a játékot és betölteni) és ez is esős időnél, még akkor is miután elmúlik.

Na szóval mikor esik az eső általában akkor dob ki a játék, mikor elkezdődik, ha nem dob ki akkor az előbb említett dolog történik meg, elmegy a hang.

2011. márc. 29. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt énis tapasztaltam, és szerintem más is. Ha eső van, elmegy a hang nálam is, nyugi.
2011. márc. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!