Hogyan tudnám megoldani hogy bootoljon a gépem?
Szóval. Az van hogy nemrég véletlen kitöröltem néhány rendszerfájlt az xp ből és nem akar elindulni (egyfolytában újraindul amint bootolnia kellene).
A BIOS bejön, bevan minden állítva. Hozzá kell tenni hogy már vagy 4szer újra tettem ugyanezzel a lemezzel.
Próbáltam kicsrélni a winyót, ekkor tovább töltött, de a végén csak újra indította magát.
Ha valaki tud segíteni az írjon!!
De szerintem ez már kuka az egész. Egyébként egy P3 gépről van szó, 20.5 winyó és 256 RAM.
Mármint a CD-ről nem bootol? A BIOS-ban biztosan be van állítva a First Boot Device-nál a CD/DVD meghajtó? Lehet, hogy a CD/DVD meghajtó nem működik, próbáld meg egy másik gépen, hogy jól olvas-e.
Erre a gépre jobban járnál egy Puppy Linux-al vagy egy Damn Small Linux-al, sokkal jobban futna, mint, hogy az XP-t szenvedteted rajta.
Bevan állítva :/
Azt mondod próbáljam meg Linux CD vel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!