UTorrent letöltés után nem seedel (egy torrentnél sem) egy dekát sem, mit tegyek?
Mi lehet rosszul beállítva? Engedélyeztem az ütemezőt, de csak ott van a Sárga alapos felkiáltó jel, hogy hálózati beállítás probléma.
T-Hóm Pirelli Routert használok. :)
Ott lent a kis felkiáltójel csupán azt jelzi, hogy passzív módban vagy, vagyis nem tud olyanokhoz kapcsolódni a gép akik szintén ilyen problémával küzdenek.
A másik, hogy sok minden függ a netedtől. Ha a kapcsolódó kliens látja, hogy nagyok a válaszidők, kicsi a sebesség amit tud a neted, akkor nem kér semmit tőled, inkább egy olyantól fogja kérni a darabokat (természetesen, csak ha van), akik gyorsan sokat tudnak adni. Némely szervereken nagyon nagy az overseed, ami miatt a sz@rabb nettel rendelkezők nem tudnak érvényesülni...
Az addig rendben van, de akérmilyennel próbálkoztam eddig soha semmi. Évek óta nem töltöttem fel lóf@szt sem. Olyat is töltöttem már fel ahol semmi seed szerver, se senki nem töltötte fel, csak én meg rajtam kívül 3-an egy fikarcnyi sem ment fel.
Most is elindítom a klienst, tölti felfele olyan 5-10 percig és vége, leáll az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!