Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook ismeretség?

Facebook ismeretség?

Figyelt kérdés

Bejelöltem valakit ismerősnek.

Az adat lapomon megjelent egy két hír vele kapcsolatban.Hogy pl ki lett az ismerőse...stb...

De ő az én ismerőseim között nincs ott.Ha rámegyek az adat lapjára, akkor azt írja ki hogy értesítve hogy ismerősnek jelöltem.

Akkor ez most mi, hogy is van ez?Ismerős, vagy nem?

2011. márc. 21. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Nekem is ugyanez van.
2011. márc. 21. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Addig még nem kaptál egy értesítést arról, hogy ő elfogadta a felkérést, addig nem az ismerősöd, ha még nem kaptál ilyen értesítést, addig ő nem hagyta jóvá.. :)
2011. márc. 23. 09:01
 3/9 anonim válasza:
engem jelölj be a facebookon
2011. márc. 23. 09:40
 4/9 A kérdező kommentje:

:) Miért akarsz az ismerősöm lenni?De...ám legyen..

Na jó oké....de ha nem az ismerősöm, akkor miért jelenik meg hogy ő kinek x idő óta az ismerőse, meg az üzenőfalra feltett képei....? HE?

2011. márc. 23. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Ezt én is észrevettem már. Ha bejelölsz valakit, a hírfolyamodban rögtön megjelennek bizonyos dolgai akkor is, ha még nem jelölt vissza. Állapotok, feltöltött fényképek nem, de pl. hogy kik az új ismerősei, az igen.
2011. márc. 23. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy van közös ismerősötök, és ez miatt látod hogy az ismerősöd eseményeihez szól hozzá pl.. :)
2011. márc. 23. 12:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, de csak feltöltött kép, meg hogy ő kinek lett az ismerőse..
2011. márc. 23. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én se nagyon értem, ennek mi értelme, de akiket bejelölsz, azoknál úgy jelenik meg minden a főoldaladon, mintha ismerősök lennétek. Szóval ott lesz ha új képet rak ki, állapotot vált vagy új ismerőst jelöl vissza...
2011. máj. 20. 12:37
 9/9 anonim válasza:
Ez már csak így van. Elég idegesítő. Megjelennek a dolgai, de nem tudsz hozzászólni, likeolni, semmit. ><
2011. júl. 31. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!