Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kérem, valaki segítene elmegya...

Kérem, valaki segítene elmegyarázni hogy kell windows 7-et felrakni?

Figyelt kérdés

Kérem, valaki segítene...Találtam egy windows 7-et amit le töltöttem és sokan írták róla hogy jó , és azt most fel akarom tenni a gépemre. Elősször rakok windows és szeretném ha valaki elmagyarázná hogy hogyan kell (valami videó...).

Ja és még találtam olyan fogalmakat amit nem értek:

BOOT menü , meg hogy

Kiírod képfájlként, majd bootolsz a lemezről.

Hálás lennék ha elmagyarázná valaki hogy mi ez jah meg hogy hogy kell feltelepíteni... aki segít feljebb viszen a százalékát...

Előre is köszönöm .

meg még annyi hogy hogyan lehetne úgy megcsinálni hogy ne keljen felrakni a hangkártya programját, grafikus kártya programját stb. nekem most windows 7 -em van

2011. márc. 20. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

sajnos ha nincsenek megfelelő alapismeretek akkor ezt itt nehéz szájbarágósan elmagyarázni. Mintahogy nehéz lenne nekem egy vakbélműtét, holott egyszerű rutin.

Jófelé kapisgálsz. Ki kell írni, a gépet be kell állítani hogy dvdről bootoljon, formázni kell a partíciót amire rakod, mindenre oké és továbbot kell nyomni, nem kell cdkulcs, 30 napon belul egy loaderrel aktiválod és kész.

2011. márc. 20. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Lemezre irás: szinte minden iróprogramban van képfájl, lemezkép irási mód, de a Win7 alapból is ki tudja irni.

lásd kép [link]

Ha kirtad inditsd ujra a géped és (amig a fekete képernyőn mennek az adatok, itt ki is irja pl. BOOT F8) nyomj itt egy DEL, F8, F12 billentyű valamelyikével tudsz belépni a BOOT menübe (ez alaplaponként más lehet) ezzel tudod kiválasztani honan induljon /bootoljon/ a gép. Válaszd a CD-DVD meghajtót.

lásd kép [link]

Ekkor elindul a windows telepatő, részletesen ezt olvasd:

[link]

[link]

Elvileg a windows 7 felrakja a drivereket, de azért ajánlatos a videókártya megfeleő driverét felrakni!

2011. márc. 20. 20:55
 3/14 A kérdező kommentje:

nah szoval kiírom a fájlt csak simán (nerova), és bootolni a dvd-t azt jelenti hogy újraindítod a gépet és közben benn van a cd és mikor kidob valamit legelősször akkor nem tom meg kell nyomni vagy magátol kidobja aazt hogy elindítom e vagy mit és utánna rámék hogy melyik fajta windows-t rakjak fel és utánna mindíg csak okézok?????????? jah meg ha magyar a windows amit fel akarok rakni akkor megyarul folyik az installálás is???

hogy lehet azt megoldani hogy ne keljen felrakni újra a hangkártya programját stb. jah és kössz hogy segítettél

2011. márc. 20. 21:03
 4/14 A kérdező kommentje:
bocs értek mindent csak ez az elsőhöz szólt mert miközbe a második írta nekem hogy mit kell csinálni én is írtam eztet és ő előbb elkülte. kössz a segítséget
2011. márc. 20. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Kiirod a lemezre

Gépet újraindítod (lemez a meghajtóban)

ITT az induláskor (AMIG A FEKETE KÉPERNYŐN FUTNAK AZ ADATOK!) kell a boot menü belépő billentyűjét lenyomni! ( ~ a sz.gép itt választja ki honan induljon, a merevlemezre telepített, vagy a dvd lemezről, ezért válaszd a dvd meghajtót)

Nyelvet, verziót választhatsz (a telepítő függvénye).

Igen, választható a magyar nyelvü telepítés.

Elolvastad amit fent linkeltem?!

Be is kell állítani, ill. egyéb programokat is telepíteni kell majd!

Ha ez az első telepítésed, inkább kérj meg valakit aki segít, és tőle ellesheted, és legközelebb már megy önállóan!

üdv

2011. márc. 20. 21:17
 6/14 A kérdező kommentje:

elolvastam ez nem is nehéz , meg különben már láttam windows 7 telepítést csak hogy bisztos legyek mert nem akarom elcseszni a gépem, meg ez nem ish nezés ha ennyi az egész ahogy a videóba van akkor jó mert ez pofon könnyű. jah meg emígy értek a gépekhez valamennyire csak tod mindenkinek egyszer meg kell halgatni egy profibbat mert az ember nem rögtön úgy születik hogy ért mindenhez. kössz .

13 éves vagyok de ahhoz elég sokat értek a gépekhez

2011. márc. 20. 21:27
 7/14 A kérdező kommentje:
jah meg az a kód ahova 3szor be kell írni valamit az csak aaz mikor felkapcsolom a gépem és akkor kér a jelszót hogy belépjek ugye?
2011. márc. 20. 21:29
 8/14 A kérdező kommentje:

csak még egy kérdés szerinted letöltsem

Leírás:

[link]

[link]

Windows7_SP1_11in1_HUN_by_torko

Honlap: [link]

Rendszer igény:

32-bit / 64-bit

CPU: 1 GHz

RAM: 1 GB / 2 GB

VGA: DX9 WDDM 1.0-s illesztőprogram támogatással

HDD: 16 GB / 20 GB

-FORRÁSOK: 32-ill. 64-bites MAGYAR MSDN ISO.

-Tartalmazza a boltban kapható változatokat - Starter, HB, HP, Pro, Ultimate

-Frissítés - Upgrade (telepítési módszer mely képes egy W7SP1-es rendszert újratelepíteni úgy,

hogy meghagyja a programokat beállításokat)

-Elérhető mindkét architektúrára

-BOOT menü

*Egy opció a telepítőnek, innen kell végezni a telepítést ha a lemezről van bootolva.

*Egy opció 32 bites a helyreállítóeszköznek (az eredeti W7 SP1-es)

*Egy opció 64 bites a helyreállítóeszköznek (az eredeti W7 SP1-es)

*memóriadiagnosztika

1, Kiírod képfájlként, majd bootolsz a lemezről.

2, Telepíted a választott rendszert.

3, Aktiválod /pl.DAZ Loader/

4, Ekészűlt az SP1-es W7 rendszer

Egyéb info.

Kategória: Program > Wind.

Nyelv: Hun Hun

Teljes méret: 3.75 GB

Info Hash: 413d66501dd5e3a0b7050830b7a4d0eb5474a34c

Feltöltő: laszlo1988

kérés időpontja: 15-03-2011 10:09:01

Megtekintve: 98

.torrent letöltve: 23

ennyit írnak rolla

2011. márc. 20. 21:32
 9/14 A kérdező kommentje:
de ha van USB-m akkor onnan fel lehet rakni mert 4 gb os az USB-m????
2011. márc. 20. 21:34
 10/14 anonim ***** válasza:

A Torko féle jó lehet, majd a Daz loaderrel kell érvényesíteni.

Igen, lehet pendriveról is telepíteni, de elö kell készíteni, de egyszerübb lemezre kiirni!

[link]

Inkább ird ki :)

2011. márc. 20. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!