Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik az Lg gt540...

Miért nem működik az Lg gt540 optimusomon a Sims 3 alkalmazás?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl egyszerű lenne rá válaszolni, inkább nem is teszem, meghagyom neked a felfedezés örömét.
2011. márc. 20. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Szóval majd ha megírod, hogy ad-e valamilyen hibajelentést, és ha igen, milyent, vagy ha nem ad, akkor milyen hibajelenségek mellett nem működik, vagy egyáltalán elindul-e, és ha igen, akkor mi történik, szóval majd ha nem ilyen általános, és épp ezért megválaszolhatatlan kérdést teszel fel, nos, akkor esetleg, de mondom, csak talán, lehet rá válaszolni is.
2011. márc. 20. 20:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Jólvan :S Beinditom addig eljut hogy kiirja hogy EA és utánna váratlanul megszakad és kilép a menübe és semmit sem ir kii!
2011. márc. 20. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:

ugyanez. apumnak is ilyen telója van és nála is ez van

szerintem hibás ahogy van

2011. márc. 23. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem az a baj hogy android... Talan frissiteni kellene, vagy kidobni a kukaba
2011. márc. 24. 11:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Visszaviszem és megnézetem mert már egyre több a baja :S hirtelen elkezdte kiirna hogy nincs benne kártya pedig van :D de inkább nem sorolom mert teleirnék egy oldalt hogy mi még a baja
2011. márc. 24. 14:33
 7/7 wicked wizard válasza:

régen nekem is ez volt a gondom..

először telepítsd azt Android SDK-t a gépedre:

[link]

aztán telepítsd az Android Commander-t, amit "Hibaelhárítás mód"-ban (Menü../Beállítások../Alkalmazások../Fejlesztés../USB hibaelhárítás) tudsz használni:

[link]

ekkor töltsd le a gépedre bármelyik oldalról a Sims 3.apk-t. fontos, hogy .apk legyen!

csatlakoztasd a gépre a telefont, és nyisd meg a Commandert. keresd meg benne a Sims 3.apk-t, és telepítsd. ha feltelepítve hagytad még a Sims 3-at, akkor a beugró ablakból az "Update application"-t válaszd. most már el fogja neked indítani. bár ezt a műveletet gyakran meg kell ismételni, mert a telefon egy idő után (legyen akár 24 óra) "elfelejtheti" és nem indítja el. ha már nincs a telefonodon a Sims - ami jobb, mert nem kell mindig újra frissítened, akkor a "Regular installation"-t válaszd.

remélem tudtam segíteni. :)

az Android Commanderrel egyébként bármilyen .apk fájlt tudsz telepíteni.

2012. ápr. 3. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!