Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy frissíteni...

Mit jelent az, hogy frissíteni a drivert?

Figyelt kérdés
Mert van egy játék, amelyet töltöm,és másoknak azérrt nem ment, mert nem frissítették, de az hogy kell? Akiknek ment, azoknak azért mert frissítették, elv. sztetek?
2011. márc. 20. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
hát az az adott hardver "vezérlő programja" amiből mindig adnak ki újat a gyártók, valószínűleg a videókártyára gondolnak vagy esetleg directx-re bár az nem driver
2011. márc. 20. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:

annak a játéknak ilyen gépigény kell:

VGA: 128 MB VRAM - DirectX 9.0 Compatible with Pixel Shader 3.0 Support (nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon x1300 or better)

RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)

CPU: Intel Pentium IV at 2.4 GHz or Equivalent AMD (2.8 GHz for Vista)

Enyém: VGA: ATI Mobility Radeon HD 5470, 512MB RAM

CPU: AMD Athlon II x2 P340

Ram: 3gb

Szerinted vinné akkor?

2011. márc. 20. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs az offért, de kérlek segíts.
2011. márc. 20. 16:39
 4/6 M4rcy ***** válasza:
Te gépeden mennie kell. Viszont ne felejtsd el bemásolni a cracket, anélkül nem fog működni.
2011. márc. 20. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
igen vinné a géped a játékot és szerintem "patch"-re gondolsz..vagy ha driver update kell akkor látogasd meg a gyártó honlapját
2011. márc. 20. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Tudom a cracket, tudom is, hogy hogy kell. Ööö.. az mi h driver update kell?
2011. márc. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!