Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Normális-e az, hogy egy...

Normális-e az, hogy egy laptop processzorának a hőmérséklete 60-80 fok között van?

Figyelt kérdés
Hali! A tesóm laptopjánál a proci hőmérséklete magasabb mint 60 Celsius fok! Egy picike ventinlátor hűti, de nem mindig! Amikor a gép be van kapcsolva, a ventinlátor elkezd hűteni! Hűti kb 5-6 percig utána leáll a ventinlátor és a proci hmérséklete mewg 40-50 fok között vabn! Aztán 5 percel később megint beindul és ismétli ezt folyamatosan!
2011. márc. 20. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor csináltasd meg, hidd el fontos karbantartás ez, bár pénzbe kerül ha nem magad csinálod, de megéri a hosszabb élettartam és nyugalmad érdekében.
2013. márc. 9. 18:14
 12/13 anonim válasza:
Tudom hogy régi a kérdésed.De a laptophűtők semmit nem érnek,akár milyet veszel,én már nagyon sokat teszteltem,attól többet ér ha 2 kupakot,vagy radírt raksz a laptopod hátsó talpai alá,de ha a géped nincs karban tartva,akkor ez sem ér semmit,a magas hőmérsékletet okozhatja sok minden,vírus,fut valami a háttérben,pörgeti az alkatrészeket,amik sok hőt termelnek,évente 1x ki kell takarítani a géped belsejét,hűtőpasztázás,portalanítás,ventilátor tisztítás,ez mind lényeg,persze mindig kemény felületen használd,asztal,egy bútor lap,akkor tudod öledben is használni.használj rendszer diagnosztikai programot,Aida 64 a legjobb,használj Rendszer karbantartó programot,Advenced System Care mindent megcsinál helyetted,öcsémnek és nekem egyforma laptopunk van teljesen,én karbantartom,öcsém nem,meg is látszik,mert enyém villámgyors,mint új korában,pedig 2 éves lesz! Értek a gépekhez,mert magam csinálok mindent rajta,Remélem tudtam segíteni.
2014. ápr. 8. 11:39
 13/13 anonim válasza:
Még egy valami,sokat úgy csinálják hogy kívülről fújnak be levegőt a gépbe portalanítás céljából,azzal még nagyobb kárt csinálsz mint hasznot,mert befújatod az alaplapra a port,meg el is tömít mindent + még a ventilátor csapágyait is tönkreteszed vele,ha nagyon megpörgeti a levegő.
2014. ápr. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!