Hogyan tudom a képeimet levédeni?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok hogy ami képem van fent pl. az iwiw-en,azt csak megnézni lehessen de lementeni ne.2009. febr. 23. 02:52
1/5 anonim válasza:
Sehogyan! Ha máshogy nem, hát a Windows+PrintScreen gomb kombinációbal bármikor lementhető a képernyő tartalma és ha azon épp a te képed van, akkor az is mentésre került.
2/5 anonim válasza:
Amit megjeleníteni meg lehet,azt is le is lehet menteni.Ez egy örök törvény mindenre a neten.
3/5 anonim válasza:
a letöltéstől sehogy, de vannak aklalmazások (ingyenesek is) amikkel tudsz vízjelet tenni a képre (pl. allig látszó feliratok a neveddel stb.) Ez megnehezíti a további helhasználást. (nem teszi lehetetlenné, de nehezíti)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Valahogy én is igy gondoltam.Szerintem is csak a vizjel marad ami azért megnehezíti a kép további felhasználását.
2009. febr. 23. 09:42
5/5 anonim válasza:
Vízjelet is simán ki lehet venni photoshoppal.Az eredeti képet nem lehet már visszaállítani,mert a vízjellel is elveszel a képből,nem hozzáadsz(ha egy képet módosítasz,akkor mindig veszel el belőle valamit,akkor is ha közben hozzá is adsz,vagy javítasz rajta-ezért szokták mindig megtartani az eredeti képet is,ha csinálnak vele vmit,hogy később is lehessen még csinálni vmit,ha eszébe jut,hogy másképp kellett volna),de a kép bizonyos részeit könnyedén ki lehet emelni,a vízjelet is át lehet színezni a kép más részeiből színt átmásolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!