Melyik a jobb és népszerűbb weblap? A gportal vagy a mindenkilapja?
A Mlap:
30 menü hozható létre, nagyon könnyű a szerkeszteni. Nagy tárhelyt kapsz. Teljesen ingyenes.
A G-portal:
Amikor már regisztrálsz, azonnal küldened kell SMS-t, és rendelni kreditet. Ha nem rendelsz, nem fogsz tudni semmit se csinálni. Ha rendeltél, akkor 3 hónapig nem kell rendelni, Sok menü hozható létre. A kezelési nem olyan könnyű.
Válassz te, fizetsz a nehezebbért, vagy ingyen a könnyebbért.
A MLAP-ot sokkal könnyebb és egyszerűbb szerkeszteni.
Utóírat: (Egy +pontot megérdemlek, nem?:)
A gportál a jobb és népszerűbb.Miért?Igaz hogy fizetős,de hozzhatsz létre menüt,menüpontot és sok extrát.Akkora fejléced lehet amekkorát akarsz,és sorolhatnám is.Nállam a Gportal a nyerő.
12/L
Én még kimondottan HTML-es oldallal is próbálkoztam, és az először nagyon bejött, de aztán valahogy nem sikeredett olyanra, amilyenre akartam. De a GP-re csak rá kell érezni és utána pikk-pakk csodaszép dolgokat tudsz művelni =) Most nincs oldalam se GP-n, se MLAP-on, de ugyebár különböző HTML kódokkal lehet "GP-s" MLAP-ot csinálni. Na ez nekem nem ment xD Egyébként szerintem keveseknek megy csak úgy hopp ez a dolog, ezért is vannak a GP-n különféle portálépítős oldalak. Én pl. a CSS-kódolást, a design készítést(mondjuk erre inkább magamtól jöttem rá, de 1-2 tutorial nem ártott =D) az ' [link] '-ról "tanultam".
Amúgy ha figyeli az ember ezeket az akciókat mikor 50GKR-ért lehet megvenni a portált örökre akkor érdemes GP-s oldalt csinálni (szerintem) mert mondjuk 3 évig megvan az oldalad és nem 1500 HUF-t fizetsz érte hanem mondjuk csak 500-at =)
Team GP^^
Naná hogy a gportal.. Bocsi hogy ezt mondom de én az mlapos oldalakat meg sem nézem ... Szerintem ott még igénys dizit is nehezen lehet csinálni illetve kevés helyen látok .
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!