EfnoX kérdése:
PlayStation ONE-t 17 db játékkal mennyiért lehetne eladni?
Figyelt kérdés
jóállapotu PS1-ek mennyiért mennek?van még hozzá 17 db játékom és memoriakártyám.2011. márc. 17. 22:50
1/4 valakiakitnemismersz válasza:
7-10 ezer ennél többet sajnos nem fognak adni érte =/. 14/f
2/4 anonim válasza:
Volt szerencsém a közelmúltban játszani rajta (életemben először), de én egy zacskó szotyit sem adnék érte.
3/4 anonim válasza:
Annak aki tudja értékelni, el tudod adni. :) Nekem is volt, csak hazavágtam sajnos. De manapság tényleg nem fogod sokért eladni. Állapottól, kiegészítőktől stb-től függően 10-20ezer körül mondanám. A 20000-et értd úgy, hogy több joypad, 1-2 eredeti játék, gyári kábelek, doboz és kiváló állapot. 8-12 körül tudsz elpasszolni szerintem egy alap felszereltségű PS1-et reális áron. Próbálkozz a Vaterán, nézegesd, hogy más mennyiért adja és mit ad hozzá, ez irányadó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!