Filmnézés Pc-ről egy másik szobában lévő LCD tv-n?
Sziasztok!
Megpróbálom leírni, hogy mit szeretnék és tanácsot kérnék hozzá, hogy hogyan tegyem. Adott a PC-m, amin van egy 2 DVI kimenettel rendelkező videokártya. A másik szobában van egy LCD tv, amin van HDMI, SCART, S-video, RCA csatlakozó. Szeretném azt megoldani, hogy miközben a PC egyik videokimenetén én a monitoromon gépezek, addig a másik kimeneten menjen egy film szintén a PC-ről (mondjuk kiterjesztett asztalt használva) a másik szobában lévő TV-n. Odáig eljutottam, hogy a DVI-ből csináltam HDMI-t, azzal összekötöttem a másik szobában lévő tv-t (tökéletes is volt, ment a kiterjesztett asztalon a film ott, én meg tudtam tevékenykedni a gépem előtt itt), viszont ugye a DVI nem visz hangot, tehát az nincs. Ha meg a hangkártyából elvittem mondjuk egy jack <-> rca átalakítóval a hangot a tv-hez, akkor ugye meg kép nincs, hiszen olyankor a tv-t el kell kapcsolnom a HDMI bemenetről. Tehát érdekelne, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy a hang is és a kép is átmenjen az ottani tv-hez?
Köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!