Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltuntek az ekezeteim, meg...

Eltuntek az ekezeteim, meg atallitotta magat angolra a billentyuzetem, hogyan kell visszaallitani?

Figyelt kérdés
Gondolom megnyomtam valamit, volt mar ilyen, csak mar elfelejtettem, hogy kell visszacsinalni. Legyszi valaki arulja el, melyik billentyuket kell hozza megnyomni. Koszi.
2011. márc. 16. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha alul nem látod a tálcán a jelenlegi nyelvbeállítást, amire kattintva változtathatnád, akkor asszem a Shift+Enterrel tudod visszaállítani.
2011. márc. 16. 10:47
 2/3 anonim válasza:
Szerintem a BAL ALT+Shift billentyű kombinációval. De csak akkor, ha van másik billentyűzet is telepítve (Vezérlőpult/Területi és nyelvi beállítások/Nyelvek/Részletek).
2011. márc. 16. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! A bal Alt+Shift volt a nyerő, gondolom azt nyomtam meg korábban is véletlenül. Szuper, nagyon köszönöm!!!
2011. márc. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!