Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám letiltani msn-en?

Hogyan tudnám letiltani msn-en?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nézzetek hülyének! Még a nyáron vettem egy új laptopot, amin alapból rajta volt egy újabb verziójú msn, de eddig ezt még nem használtam.

Ha jobb klikkel mentem rá régebben egy címre akkor ott volt a tiltás opció is, most viszont ilyen:

[link]

Van ebben a programban még letiltó funkció, vagy már ne is keressem? ?_?

2011. márc. 15. 18:35
 1/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyire segít, de az enyémben mikor rámész az emberre akkor ugye feljön a beszélgetőablak és ott a felső menüsoron van az hogy letiltás
2011. márc. 15. 18:46
 2/6 anonim válasza:
Próbáld ki h ismerős törlése és ott bead többféle verziót(pl: profilomból való törlés stb.), ott keresd meg a letiltást,ha nincs ott akkor nem tudom mi lehet a baj...
2011. márc. 15. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Első:

Régen nekem is ott volt, de most ilyen [link]

Második: Ha az ismerős törlésére kattintok, semmilyen alternatívát nem ad meg, egyszerűen csak törli :S

2011. márc. 15. 19:02
 4/6 anonim válasza:
ha például a súgó felé (szóval a menüsor felé) közelíted nem jelenik meg egy kis nyilacska mire ha rámész akkor előjön még egy menü (vagy nemtudom elmagyarázni)
2011. márc. 15. 19:29
 5/6 anonim válasza:
amúgy az első voltam :)
2011. márc. 15. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:
nem, csak annyi jelenik meg, amennyi a linkelt képen is van :(
2011. márc. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!