Laptopot szeretnék vásárolni 15 éves lánynak milyet érdemes neki venni? Legfőképp internetezésre használná ás valamilyen pink vagy bordós színűbe szeretne de persze a többi is jó.
Nagyon ajánlani tudom:
És ez még bizony 5 év múlva is hiba nélkül menni fog ha nem töri össze. :)
Mindenképpen színes lapit vegyél ,egy feketével (bármilyen jók a műszaki paraméterei vagy az ár-érték aránya)óriási csalódást okoznál egy lánynál.
Internetezésre egyébként minden lapi kivétel nélkül jó .
És végül egy javaslat : lehetőleg 15 coll méretű körül legyen a képernyője,mert ami kisebb azt nagyon rossz nézni,ami nagyobb az meg már böszme. Ha vinni kell akkor már a 17-es is túl nagy.
Pont erről volt itt tegnap egy kérdés és totál felesleges manapság a CD/DVD olvasó.
Inkább érdemesebb külső meghajtót vagy pendrive-ot venni.
Amúgy Dell-nek van pink netbookja is és az tényleg nagyon jó és tartós márka.
Talán legjobb a piacon.
ismerőstől nem igen kap már mert minden fiatal pendrive-on nyomja, amióta viszonylag olcsó és megfelelő méretűek.
Az iskolától mit kap az passz, de ha a családban van olyan pc amin van CD/DVD meghajtó akkor már az se probléma.
De amúgy már 10ezer körül van külső egység ha nagyon kell.
Pl.:
Én azért szeretem ha van benne egy cd olvasó pl lehet h más mindent le warezol, de lehet hogy ők nem tudják mi az a torrent így csak eredeti dolgokat vesznek a dvd n van.
És akkor mit csináljon hozzáértés nélkül ha nem tudja berakni sem a gépbe vagy ha nem tudják hogyan kell bootolható pendrive t csinálni amiről rendszert telepítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!