Az előlapi jack-aljzat-ba ha bedugom a fülhallgatót azt miért nem érzékeli? A zene szól benne, csak nem érzékeli, mert a Realtek Hd Audio Manager (ez a program mutatja hogy mi van bedugva a gépbe) nem érzékeli hogy előlre be lenne dugva valami.
HOGY KELL BEÁLLÍTANI?????
mERT ÉN MÁR PRÓBÁLTAM DE NEMTUDOM!
IGEN A REALTEK AUDIO I/O
ÉS TOVÁBB?
Nincs letilva az előlapi aljzat érzékelése és még se mutatja ki hogy bevan dugva
SEGÍTSETEK
Szia!
Nekem Gigabyte alaplapom van, Realtek-el. Nekem BE KELL KAPCSOLNI azt, hogy "Előlapi Jack-aljzat érzékelés letiltása", mert különben egyszerűen nem szól. Így viszont mindkettőbe megy a hang- ez nekem kényelmesebb is. Azt javaslom, hogy ha headsetet használsz, akkor kapcsold ki egyszerűen a hangfalad. Még áramot is spórolsz.
Nekem is ilyen van
És köszi
Gotta love Gyakorikerdesek! :)
Hihetetlen, hogy itt előbb választ kapok, mint akármilyen keresésre a google-lel.
Meg az is hihetetlen, hogy a gigabyte mobo magyar felhasználói felületén valamit nyilvánvalóan rosszul fordítottak... :)
Na igen, a technika ördöge.
Ki gondolta volna hogy a figyelést ki kell kapcsolni.
Friss win7-nél nekem működött pár napig, aztán lófaszt működött.
Köszi a letiltós megoldást :)
Am miért van az ha visszaállítom és inaktívnak látom akkor is szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!