Valaki tud küldeni/linkelni egy jó Assassi's Creed 2 XBOX360 torrentet? (bővebben lent)
Már sok helyen kerestem, és az még az Ncoreos is lassan jön úgy 30kB/s-al.
Ha esetleg valami más regelős torrentoldalról tudtok küldeni jó torrentet azt megköszönném és persze visszasedelném.
Tudom rohadt k.öcsög skót vagyok hogy nem adok 10ezreket egy játékért és ha lehet az ilyen kommenteket most hanyagoljátok ;)
Előre is köszi
Nekem csak kevés játékom van épp ezért, mert sokba kerülnek, de az mind eredeti...
Egy ilyen gamet egy egész fejlesztőcsapat rak össze, az ő munkájukát gyalázod meg.
Egyem a szíved, ha skót vagy akkor ne játssz, senki nem kötelez rá -,-
Igen, és a fejlesztőcsapat már jól is járt, mert fél Amerika már elkapkodta a megjelenése napján.
Nemtudom miért jön mindig valami idióta kötöszködő balf@sz...
Ez Magyarország b.aszod nem Amerika ahol a sok mekis kajától elhízott 200kg-os, dúsgazdag, elkényeztetett kölök naponta veszi az eredeti játékokat...
Ha nem tudsz értelmesen válaszolni, sz@rd le a kérdést, menjél tovább.
azért meg csak sajnálni tudlak hogy minden játékod eredeti, közben meg itthon kiírhatod 500ft lemezre...
ki fogja neked szerinted megköszönni hogy eredetit vettél?
Senki nem fogja nekem megköszönni :)
De egy szoftver/játék ugyanúgy munkával készül el, mint egy autó, egy ház.
Nem én vagyok a k*csög mert beszólok, hanem te vagy tolvaj (meg még sok sok ember...)
Egyébként ha a Google-ra sem vagy képes akkor várj 30kbit/secre hogy lejöjjön... ennyit már igazán megtehetsz.
megvenném én eredetiben ha nem tudnám hogy a fejlesztők gyémántgolyójú pénzéhes f@szkalapok...
például az NFS Hot Pursuit után ittvan rögtön pár hónapra a shift 2 unsleashed, lefogadom nem lesz semmi változás, ennyi idő alatt nem találnak ki újat, csak több pénzt akarnak beszedni.
Nagyon ügyi vagy hogy ismered a lmgtfy.com-ot de ha olvasni tudsz és visszanézed akkor írtam hogy nagyon sok helyen néztem, az meg alapvető hogy googleval indulok ki.
Meg mint már írtam hogy Ncore-ról van torrentem, ami Magyarország legnagyobb torrentoldala és arról is lassan jön. Akinek van más nagyobb magyar vagy külföldi meghívós torrentoldalra felhasználója azoktól vártam volna torrentet akár vmiért cserébe is.
Ha rám hallgattál volna : [link]
a 4.link. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!