Használhatja-e a szomszédom a megkérdezésem nélkül az én routerem által elérhető internet szolgáltatást?
Mondjuk eddig akár már meg is mondhattad volna neki, hogy hol. :)
Ami az én válaszomat illeti: szerintem a szolgáltatónál érdeklődj ez ügyben.
Én az eddig ismert adatok alapján, csak a szolgáltató AP-járól tudom elképzelni, hogy Wi-Fi -t szór. Mert nem beszélt Wi-Fi routerről, vagy más Wi-Fi eszközről, csak a laptopjáról ami azt veszi.
Az AP beállításaihoz meg nem lehet hozzáférni, szal engem is kíváncsivá tettél, ezzel a hitelesítéssel kapcsolatban. :)
Soha nem azoktól várom a választ, akik türelmetlenek, akik nem értik meg, hogy vannak bizony "kezdők"; vannak akiknek a szájába kell rágni a megoldást. Kevesen születnek Einstein-aggyal. Nem rájuk számítok, ők ne írjanak, köszönöm.
Most tudtam meg, hogy a szolgáltatóm egyik dolgozója /aki a dolog műszaki részét végezte a padláson/ feleségének ez a szomszédom az alkalmazottja. Szerintem ő adta a tippet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!