Miért jelöl meg egyes mappákat a TCMD-ben a windovs rejtett system fájlként?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 12:15
1/7 anonim válasza:
Hogy a számodra értelmezhetetlen és fölösleges fájlokat, amik igen is fontosak a winnek téged ne zavarjon.
2/7 A kérdező kommentje:
Amit leírtál értem de miért olyan mappákra rakta rá amikben képet ,zenét ,videót ,klippeket tárolok ezeket a mappákat a Dokumentumok mappán kívül hoztam létre,és használom is elég sűrün őket.
2011. márc. 9. 13:00
3/7 anonim válasza:
Szerintem az felhasználói hiba. De attribútumok módosításával megoldhatod, hogy ne legyen rejtett és ne legyen system.
Jelöld ki a rejtett mappákat. TC-ben fájl menü -> Attribok módosítása és a teli kockákat system és rejtettnél rakd üresre.
4/7 anonim válasza:
Meg jelöld be h. alkönyvtárakra is.
5/7 A kérdező kommentje:
a TC-ben fájl menüt nem találok.
2011. márc. 9. 13:34
6/7 anonim válasza:
Ott van az bal felül.
De windows explorerben is, szóval a win alap fájlböngészőjében is megcsinálhatod, itt jobb klikk arra amit akarsz és tulajdonságok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi megvan.
Borzalmasan amatőr vagyok.(amint látod)
2011. márc. 10. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!