Mi baja a gépnek? Eleinte még kb 10 perc után fagyot meg most már kép sincs a monitoron, gép felpörög minden ok. Kivetem a videó kártyát igy viszont müködik. Ismerösömnél teszteltük a kártyát ott müködött tökéletesen.
szar a videókártya. a két "t" betűre meg figyeljél, mert így nagyon látszik rajtad, hogy csak max 8 osztályt végeztél.
fagyot = nagyon hideget.
fagyott = nagyon hideg volt.
kivetem = megvetem, ezentúl nem barátkozok vele
kivettem = valamiből valamit kiszedtem.
"gép számitógép nincs kép"
???
Szóval videókártyával nincs kép, nélküle viszont működik minden? Akkor egyszerűen csak az alaplapi videókártyába van dugva a monitorod kábelje, közben meg a másikat próbálja a gép használni.
De ha rendesen leírnád a problémád, meg, hogy milyen alaplapod, videókártyád és tápod van, akkor megkapnád a pontos választ is...
Szerintem próbáld meg a következőt:
1. vga kiszed.
2. bekapcsol
3. BIOS - beállít: alaplapi VGA off (vagyis inkább külső VGA előnyben mód, mert azt könnyebb vissza rakni, ha mégis a vga a hibás...)
4. mentés és kilépés (save and exit)
5. kikapcs
6. vga be
7. monitor kábel át az imént betett vgaba
8. bekapcs
9. ha ekkor sem megy, akkor valami tényleg hibás. úgy értem hardware hiba...
De írd le a vgad és a tápod márkáját, meg azt is, hogy kb. mik vannak a gépben, mert ha a vga keveset evő fajta, akkor nem valószínű, hogy a tápod lenne rossz.
Ja és próbáld meg portalanítani belül mielőtt berakod a vgat. (ha elég por szorul a PCI-E csatlakozóba az érdekes eredményeket szokott produkálni... meg a por amúgy sincs ott mit keressen :P)
Amúgy meg nem értem az ilyen Keny20 félék minek írnak ide, ha csak másokkal kötekednek, de a kérdésre semmiféle választ nem adnak... Amúgy a "figyeljél" és a "figyelj" között pont annyi a különbség, mint a "felesleges" és a "fölösleges" között. (További magyarázatért kérlek fordulj értelmező szótárhoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!