Windows XP-ben átállítottam a hangokat a Vezérlőpult, Hangok és audioeszközökben, de a Windows Intéző alatti Information Bar és a Lomtár ürítésének hangját nem változtatja meg! Hogyan állítsam át?
Figyelt kérdés
Minden más hangot át tudtam állítani és a Lomtár hangja idegesít mert a Vista_EmptyRecycleBin van beállítva és én a sima recycle-t szeretném vagy a Windows Xp - lomtár hangot, mert ezek ugyanazok, de bármelyiket állítom be, marad a Vista hang.2011. márc. 9. 00:58
1/5 franci137 válasza:
Akkor az marad a régi.
Ezt már nem tudod átállítani.
És különben is: A Lomtár hangja nem túl fontos. Nem dolgozol azzal MINDEN PERCBEN. Nem halsz bele.
Nem túl fontos, ne csinálj úgy, mintha élet halál kérdése lenne!!! :)
2/5 anonim válasza:
Nekem fejhallgató van csatlakoztatva, semmilyen hangot nem hallok, rendszerhangot se, csak ha azt felveszem.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ezek aztán hasznos tanácsok voltak mondhatom!:D
Az elsőnek még annyit, hogy hadd legyen már az én dolgom, hogy mit kérdezek meg, ne döntsd el már helyettem, hogy mi fontos és mi nem!
Hihetetlen..:)
2011. márc. 18. 05:11
4/5 anonim válasza:
Az a gond, hogy sajnos nem lehet átállítani. Hiába mérgelődsz vele, akkor se. Sorry.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos ez marad, köszi szépen a választ.:)
2011. márc. 19. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!