Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom telepíteni...

Miért nem tudom telepíteni sem a Xubuntut, sem a Lubuntut?

Figyelt kérdés
Bootol Cd-ről, aztán ugye megkérdezi, hogy csak kipróbálás vagy telepítés. Akármelyiket próbálom, odáig jut, hogy végigmegy vmi kis töltési folyamat jelző (négy kis kocka fölötte a felirat h Ubuntu 10.10)XD. Aztán a Xubuntunál vmilyen feliratok jelennek meg a képernyőn, de nem tom elolvasni mert csak időnként fel-felvillan. A Lubuntu meg kiírja, h "starting NTP server OK -és itt megáll, és ez a kis felirat villan fel kb tízmásodpercenként, de tovább nem jut. Régebben használtam Xubuntut ugyanezen a gépen, ugyanezt a verziót, és akkor nem volt probléma. Sztetek mi lehet a baj?
2011. márc. 8. 22:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és az Ubuntu 9.4-nél sem a telepítővel, sem a Live CD használattal nem volt gond.
2011. márc. 8. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálgatós időszakomban nagyon sokszor előfordult, hogy nem tudtam telepíteni ezeket a különböző verziókat. Nekem most is a 9.04-es Ubuntu van fent, azzal nem volt probléma. Bootolás után felajánlja a fájlok ellenőrzését telepítés előtt? Mert ha ott csak 1 hibát is talál, már nem jársz sikerrel. Valószínű, hogy a CD-re való írásnál keletkezett a hiba. Állítólag a CD írásnál sem szabad a maximális sebességet használni, 2X-est, maximum 4x-est ajánlanak.
2011. márc. 8. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Csináltam hibaellenőrzést, nem talált semmit.

hmm...az én íróm 8x-al csinálta,kipróbálom lassabbal :)

köszi

2011. márc. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!