Hogy zajlik egy postai utánvét?
Figyelt kérdés
Csak bemegyek, megkérdezem h jött e a nevemre valami, kifizetem, és ennyi?2011. márc. 8. 17:04
1/5 anonim válasza:
Úgy hogy elküldöd az illetőnek a cuccot, ő megkapja és utána küldi ő a pénzt neked.
2/5 A kérdező kommentje:
oké, de én netről rendeltem. az csak annyi, hogy megérkezik a postára, átveszem kifizetem, és kész? kapok értesítést arról, hogy megérkezett, vagy a postás nem fogja kihozni?
2011. márc. 8. 17:13
3/5 anonim válasza:
a postai utánvétel menete
1 megrendeled a terméket
2 ahonan megrendeled feladják postán postán kifizeti az utánvétel összegét a feladó.
3 megérkezik a postára ,csomag sulyátol függ hogy értesitöt kapsz hogy fáradj be a postára vagy pedig a postás kiviszi
4 akkor is értesitöt kapsz ha a postás nem talál otthon.
Futár szolgálatnál általába megadhatsz egy időpontot telószámmal hogy a futár mikor keressen
engem általába elötte felhiv hogy 1 óramulva othon e leszek
4/5 A kérdező kommentje:
köszi! a csomag súly csak pár 100 gramm, és az átvétet én fizetem. ha a postára be kell mennem akkor felhívnak előtte, vagy e-mail?
2011. márc. 8. 17:21
5/5 anonim válasza:
Ha postára érkezik a csomag és ha csak pár gram akkor a postás kihozza ha mégse hozná ki mindenképpen kapsz értesitöt ez egy kis cetli amit a postás bedob a postaládátokba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!